Jyrsinterät jokaiseen tarpeeseen

Meiltä laadukkaat jyrsinterät kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. Olemme Kennametalin ja SAUn lastuavien työkalujen maahantuoja. Autamme mielellämme asiakkaan tarpeeseen soveltuvien täyskovametallijyrsinten ja vaihtopalaisten jyrsinten ja teräpalalaatujen valinnassa, joten ota yhteyttä!

Olemme erikoistuneet täyskovametallijyrsimiin ja kovametallivaihtopalayrsimiin. Tarjoamme suomalaisille konepajayrityksille palvelun, joka tähtää soveltuvan tuotteen valintaan ja näin varmistamme, että tuotteemme toimii ja kestää. Tarjoamme myös mahdollisuutta asiakaskohtaiseen sopimusvarastoon!

Jysinterä
Jysinterä Jysinterä Jysinterä

Etsitkö lisätietoja tuotteista?

Lisätietoja tuotteista ja täydellisen tuotevalikoiman löydät ilmaisesta Kennametal NOVO-ohjelmasta, joka tuo apuja työvaihesuunnitteluun. Ohjelman avulla voidaan valita oikeat menetelmät koneistamiseen. NOVO optimoi työkaluvalintoja mm. sulkemalla vääriä työkaluja pois.

Tutustu NOVOon ja lataa ohjelma ilmaiseksi »

Kennametal logo Sau logo Dummel logo

 

Millaisia jyrsinteriä meiltä saa?

Autamme mielellämme jyrsintään liittyvissä teknisissä kysymyksissä sekä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvien jyrsinterien ja palalaatujen valinnassa. Valikoimistamme löydät peruspitimet ja jyrsinterät kaikkeen jyrsintään.

Meiltä saat:

  • Kustannustehokkaat jyrsinterät perusmateriaaleille rouhintaan ja viimeistelyyn.
  • Jyrsinterät superseoksille ja HRSA-materiaaleille.
  • Ultrapienet MicroMill-terät, halkaisija 0,3 mm:stä ylöspäin.
  • Jyrsinterät haastavien komposiittimateriaalien, kuten hiili- ja lasikuidun, jyrsintään.
  • Täyskovametalliset jyrsinterät halkaisija-alueelle 0,3-25 mm, eri pituuksia aina 5xD saakka.
  • Vaihtopalajyrsimet halkaisija-alueelle 16-300 mm.
  • Toimitamme myös erikoismitoituksella täyskovametallisia- ja vaihtopalaerikoisjyrsimiä asiakkaan toiveiden mukaan.

Kysy lisää jyrsinteristä

Miksi juuri Kennametalin ja SAUn jyrsinterät?

Maahantuomme Kennametalin ja SAU:n jyrsinteriä. Kennametal on yksi maailman suurimmista kovametallivalmistajista, joten sen laaja valikoima tarjoaa erittäin suorituskykyisen vaihtoehdon kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. Kennametalin First Choice ohjelmaan kuuluvien jyrsinten toimitusvarmuus on taattu. Peruskovametallilaatujen lisäksi valikoima kattaa Diamond laatuja N-alueen materiaalien jyrsintään sekä yhden markkinoiden laajimman valikoiman keraamisia teriä valurautojen ja kuumalujien superseosten jyrsintään.

SAU on suuri italialainen valmistaja, jolta löytyvät kustannustehokkaat vaihtopalajyrsimet sekä erittäin laaja varastovalikoima täyskovametallijyrsimiä. SAU:lla on omat kattavat toimitusvarastot, joista toimitukset tapahtuvat nopealla aikataululla. SAU:n jyrsinterät on valmistettu laadukkaista eurooppalaisista kovametalliaihioista, joten terät ovat laadukkaita ja tasalaatuisia, mutta myös kustannustehokkaita.

Jyrsinterien valitseminen ja tilaaminen

Olemme lastuavien työkalujen maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys, ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi teknistä tukea ja autamme soveltuvien menetelmien valinnassa. Tämä tarkoittaa,että olemme tukenasi tilausvaiheessa ja vielä sen jälkeenkin. Kuten asiakaslupauksessa lupaamme: “Vastaamme asiakkaamme onnistumisesta”. Haastavissa tilanteissa tulemme tarvittaessa tukemaan asiakasta tuotteidemme käyttöönottovaiheessa.

Jos kaipaat apua oikeiden jyrsinterien valinnassa ja käytössä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, lomakkeella tai puhelimitse. Ammattilaisemme auttavat sinua kartoittamaan tarpeesi ja tilaamaan tarpeitasi vastaavat tuotteet. Koskien asiakaslähtöisiä erikoistuotteita, selvitämme varasto- ja saatavuustiedot sekä toimitusajat tilauskohtaisesti.

Tiesitkö, että voimme tarjota myös asiakaskohtaista sopimusvarastopalvelua? Näin varmistamme tuotantosi katkeamattomuuden. Kysy lisää!

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Katso yhteystietommePyydä lisätietoja lomakkeella

Copyright © 2024 Hertek Oy