Koneet ja laitteet

Toimitamme Kennametalin Tool Boss työkalujen jakeluautomaatteja. Tool Boss on modulaarinen järjestelmä, jonka lokerikot voidaan optimoida aina asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva työkaluhallintajärjestelmä!

Tool Boss valikoima sisältää useita erilaisia malleja, joista löytyy varmasti soveltuva malli aina kyseiseen tarpeeseen. Tool Boss on modulaarinen ja laatikostoja voi laajentaa lisäyksiköillä toiminnan laajentuessa.

Edustamme myös BILZ kuumakrymppikoneita. BILZ valikoima kattaa ilmajäähdytteiset pöytämallin koneet sekä nestejäähdytteiset lattiamallit. Käyttöliittymä koneissa on sama, joka on BILZ:n kehittämä erittäin helppokäyttöinen ja selkeä. BILZ toimittaa myös kierteitysistukoita, joilla vanhat ER-työkalupitimet saa tehokkaaseen käyttöön kierteityksessä. Ota yhteyttä, niin kerromme, mitä etuja krymppi-istukoilla voit saavuttaa!

ToolBoss2

Etsitkö lisätietoja tuotteista?

Lisätietoja tuotteista ja täydellisen tuotevalikoiman löydät ilmaisesta Kennametal NOVO-ohjelmasta, joka tuo apuja työvaihesuunnitteluun. Ohjelman avulla voidaan valita oikeat menetelmät koneistamiseen. NOVO optimoi työkaluvalintoja mm. sulkemalla vääriä työkaluja pois.

Tutustu NOVOon ja lataa ohjelma ilmaiseksi »

Kokonaisvaltaista palvelua

Toimitamme edustamamme Kennametal Tool Boss työkaluhallintajärjestelmät asiakaslähtöisesti räätälöityinä. Asennamme, koulutamme ja vastaamme edustamiemme laitteiden elinkaaripalveluista, niin että laitteesi toimii ja on muokattavissa tarpeidesi muuttuessa tai tuotantosi kasvaessa. Asennamme BILZ kuumakrymppikoneet tuotantotiloihisi ja koulutamme henkilöstösi. Vastaamme myös koneiden lisävarusteiden saatavuudesta tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää koneista ja laitteista

Ovatko työkalusi kateissa tai teräpalojesi saldot väärin?

Kerromme mielellämme Tool Boss työkaluhallintajärjestelmällä saavutettavista eduista ja kustannussäästöistä. Työkalut löytyvät, kun niitä tarvitaan ja teräpalojen varastosaldot täsmäävät. Tool Boss luo myös automaattisesti työkalujen ja terien kulutukseen perustuvat tilauslistat, joten sinulta säästyy kallista työaikaa tärkeämpiin tehtäviin.

Meiltä saat:

  • Kennametal Tool Boss työkaluhallintajärjestelmät ja laitteet.
  • BILZ kuumakrymppikoneet ja kierteitysistukat.
  • Edustamiemme koneiden ja laitteiden asennukset ja koulutukset.
  • Elinkaaripalvelut päivityksineen, varaosineen ja lisävarusteineen.

Kysy lisää koneista ja laitteista

Miksi Tool Boss työkaluhallintajärjestelmä tai BILZ kuumakrymppikone?

Tool Boss on Kennametalin kehittämä työkaluhallintajärjestelmä. Tool Boss järjestelmän ja laatikostot saat optimoitua juuri sinun tarpeisiisi. Tool Boss on modulaarinen ja kehitetty nimenomaan terien ja teräpalojen varastointiin ja hallintaan. Tool Boss ohjelmisto on kehittynyt ja ja saat itse määriteltyä terien saldorajat ja koontitilaukset. Tool Boss on avoin järjestelmä, jota voit käyttää vapaasti muillekin kuin Kennametalin tuotteille. Voit myös kytkeä Tool Boss järjestelmäsi Kennametalin ilmaiseen NOVO-ohjelmistoon, jolloin työkaluvarastosi tiedot ovat helposti saatavilla.

BILZ kuumakrymppikoneet ovat alansa huippua. Saatavilla olevat mallit kattavat ilmajäähdytteiset pöytämallit sekä nopeat nestejäähdytteiset yksiköt. BILZ koneet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. BILZ koneissa saksalainen laatu ja kustannuskilpailukyky kohtaavat. BILZ toimittaa koneisiin monipuoliset lisävarusteet ja esimerkiksi kuumakrymppi ER-holkkeja. BILZ tuotteilla saat varusteltua sorvisi pyörivät ER-työkalupitimet kuumakrymppiä vastaavilla ominaisuuksilla tai synkronoituun kierteitykseen.

Kuinka valita soveltuva Tool Boss järjestelmä tai BILZ kuumakrymppikone?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin kerromme lisää Tool Boss työkaluhallintajärjestelmästä tai BILZ kuumakrymppikoneista. Koko maan kattavan myyntiverkostomme avulla kartoitamme nopeasti tarvitsemasi koneet ja laitteet. Kerromme lisää Tool Boss ja BILZ laitteiden tarjoamista eduista ja siitä, kuinka järjestelmää voi laajentaa tuotantosi kasvaessa. Selitämme teknisiä yksityiskohtia ja autamme oikean hankintapäätöksen tekemisessä.

Jos haluat kuulla lisää Tool Boss tai BILZ laitteiden ominaisuuksista ja niiden tarjoamista eduista ota meihin yhteyttä. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi, ja autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavat koneet ja laitteet.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Katso yhteystietommePyydä lisätietoja lomakkeella

Copyright © 2024 Hertek Oy