Konepajan mittalaitteet

Edustamme Insize mittausvälineitä ja valikoimastamme löytyvät lähes kaikki konepajan mittalaitteet. Valikoima kattaa erikokoiset työntömitat, mikrometrit sekä mittaustulkit ja mittapalasarjat.

Toimitamme edustamamme Insize konepajan mittalaitteet suoraan Euroopan varastosta. Uusi kevyt Insize katalogi kattaa yleisimmät konepajan mittalaitteet, jotka ovat saatavilla Espanjassa sijaitsevasta Euroopan varastosta.

Erilaisia mittaustulkkeja on akseleille, kiilaurille, rei’ille ja kierteille. Meiltä löytyy myös kannettavia pinnankarheus- ja kovuusmittareita, jotka soveltuvat työstökoneella tapahtuvaan aihioiden kovuusmittaukseen sekä viimeisteltyjen pintojen pinnankarheuden mittaukseen.

Insize

Etsitkö lisätietoja tuotteista?

Lisätietoja tuotteista ja täydellisen tuotevalikoiman löydät ilmaisesta Kennametal NOVO-ohjelmasta, joka tuo apuja työvaihesuunnitteluun. Ohjelman avulla voidaan valita oikeat menetelmät koneistamiseen. NOVO optimoi työkaluvalintoja mm. sulkemalla vääriä työkaluja pois.

Tutustu NOVOon ja lataa ohjelma ilmaiseksi »

Millaisia konepajan mittalaitteita toimitamme?

Kerromme mielellämme Insize mittavälineiden ominaisuuksista ja eri vaihtoehdoista. Valikoimistamme löydät kustannustehokkaat mittavälineet tuotannossa tapahtuvaan prosessinaikaiseen mittaukseen.

Meiltä saat:

  • Insize työntömitat erittäin laajalla kokoalueella ja myös erikoistyöntömitat.
  • Sisä- ja ulkopuoliset mikrometrit ja mikrometrisarjat.
  • Mittaustulkit akseleille, kiilaurille, rei’ille ja kierteille.
  • Mittapala- ja tappitulkkisarjat.
  • Mittakellot ja niiden kiinnitysjalat.
  • Runsaasti elektronisia mittavälineitä kovuuden, pinnankarheuden, kulman ym mittaamiseen.
  • Kiinnitysapuvälineitä mittaukseen magneetit, mittajalat ja prismat.

Kysy lisää mittalaitteista

Mitä etua käsimittavälineillä saavutetaan?

Insize mittavälineillä luot valmistusprosessiisi helpon ja kustannustehokkaan laadunvarmistuksen. Konepajan mittalaitteilla tuotantokappaleet mitataan tai tulkataan prosessin aikana, jolloin ne ovat vielä kiinnitettynä työstökoneessa. Työvaran salliessa pienet korjaukset ovat mahdollisia suoraan prosessissa. Laatua seurataan prosessin sisällä ja koordinaattimittaukseen tarvitaan vain ennalta määritetty otanta. Tuotantosi pysyy käynnissä, kun ulkoisen mittauksen ja laadunvarmistuksen tarve vähenee.

Jos haluat kuulla lisää edustamistamme konepajan mittalaitteista, ota meihin yhteyttä. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi, ja autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavat konepajan mittalaitteet.

Kuinka valita soveltuvat konepajan mittalaitteet?

Tavoitat asiantuntijamme koko maan kattavasta myyntiverkostostamme. Tarjoamme teknistä tukea ja autamme soveltuvien mittalaitteiden valinnassa. Suunnitellaan yhdessä menetelmä ja mittavälineet, joilla tehostat laadunvarmistuksesi.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Katso yhteystietommePyydä lisätietoja lomakkeella

Copyright © 2024 Hertek Oy