Reiän valmistukseen porat, avartimet ja kierteitys

Reiän valmistus on ollut perinteisesti Kennametalin vahvinta osaamista. Hertek maahantuo Kennametalin huippulaadukkaat porat, joiden halkaisija-alue on jopa 1-270 mm.

Meiltä myös avartimet ja kierteitys. Kierteitykseen löytyvät kierretapit, kierresorvauspalat ja kierrejyrsimet. Autamme mielellämme asiakkaan tarpeeseen soveltuvien porien ja teräpalalaatujen valinnassa, joten ota yhteyttä »

Reiän valmistus
Reiän valmistus Reiän valmistus Reiän valmistus

Etsitkö lisätietoja tuotteista?

Lisätietoja tuotteista ja täydellisen tuotevalikoiman löydät ilmaisesta Kennametal NOVO-ohjelmasta, joka tuo apuja työvaihesuunnitteluun. Ohjelman avulla voidaan valita oikeat menetelmät koneistamiseen. NOVO optimoi työkaluvalintoja mm. sulkemalla vääriä työkaluja pois.

Tutustu NOVOon ja lataa ohjelma ilmaiseksi »

Kennametal logo Botek logo Pinzbohr logo Smicut logo

 

Olemme reiän valmistuksen ammattilaisia

Olemme reiän valmistuksen spesialisteja. Edustamamme Kennametalin porat ovat maailmalla käsite. Tarjoamme suomalaisille konepajayrityksille palvelun, joka tähtää soveltuvan tuotteen valintaan olipa kyseessä tehokas ”vapaareikäporaus” tai vaativa monivaiheinen reiän valmistusprosessi. Näin varmistamme, että tuotteemme toimivat ja vaaditut toleranssit tai valmistustehokkuus saavutetaan. Tarjoamme myös mahdollisuutta asiakaskohtaiseen sopimusvarastoon!

Valikoima alkaa täyskovametallisista GOdrill yleisporista, jotka soveltuvat kustannustehokkaaseen yleisporaamiseen kaikille materiaaleille. Meiltä löytyvät myös materiaalikohtaiset täyskovametalliporat sekä vaihtoehdot syvien reikien kaksileikkuiseen poraamiseen aina 40xD pituuksille saakka. Toimitamme myös modulaariset vaihtokärkiporat, joista tunnetuimmat ovat KenTIP FS, KSEM ja KSEM Plus. HTS porissa on modulaarisesti jatkettava varsi, ja ne kattavat suurimmat koot halkaisija-alueella 40-260mm. Maahantuomme myös Botekin kanuunaporia, jotka täydentävät porausohjelmamme kattamaan myös kaikkein syvimmät ja haasteellisimmat poraukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Millaisia reiänvalmistustyökaluja meiltä saa?
Porat, avartimet ja kierteitys

Autamme mielellämme reiän valmistukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä sekä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvien työkalujen ja palalaatujen valinnassa. Valikoimistamme löydät peruspitimet, porat, kalvimet ja avartimet kaikkeen reiän valmistukseen.

Porat kaikkiin tarpeisiin:

 • Kustannustehokkaat täyskovametalliset yleisporat laajalle materiaalialueelle. GOdrill porien halkaisija-alue 1-20mm ja 3-8xD pituudet.
 • Materiaalikohtaiset erittäin suorituskykyiset täyskovametalliporat.
 • Vaihtoehdot syvien reikien kaksileikkuiseen poraamiseen aina 40xD pituuksille saakka.
 • Modulaariset vaihtokärkiporat, KenTIP FS ja KSEM, joiden halkaisija-alue 6-40mm ja pituudet 1-12xD
 • KSEM Plus täydentää modulaaristen vaihtokärkiporien halkaisija-alueen kattamaan 28-101mm ja pituudet 1,5-10xD.
 • HTS porissa on modulaarisesti jatkettava varsi ja ne kattavat suurimmat koot halkaisija-alueella 40-260mm.
 • Botekin kanuunaporat erittäin syvien reikien poraukseen.
 • Toimitamme myös erikoismitoituksella täyskovametallisia olakeporia sekä modulaarisia poria asiakkaan toiveiden mukaan.

Avartimet joka tilanteeseen:

 • Kennametalin Romicron tarkkuusavartimet.
 • Kennametal ja Pinzbohr modulaariset avartimet rouhintaan ja viimeistelyyn.
 • Pienet Dümmel tarkkuusavartimet ja täyskovametallivarret, halkaisija 0,2 mm:stä ylöspäin.
 • Toimitamme myös erikoismitoituksella avartimia asiakkaan toiveiden mukaan.

Kierteitys onnistumaan näillä tuotteilla:

 • Kennametalin pikateräksiset ja täyskovametalliset kierretapit.
 • Kennametalin kattava valikoima teräpaloja, kun kierteitys tapahtuu sorvaamalla.
 • SmiCut täyskovametalliset kierrejyrsimet sekä kovametalliset vaihtopalaversiot myös nousullisella leikkuulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miksi juuri Kennametalin porat?

Maahantuomme Kennametalin laadukkaat porat. Kennametal on maailman tunnetuimpia porien valmistajia, joten sen laaja valikoima tarjoaa erittäin suorituskykyisen vaihtoehdon kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. Kennametallin First Choice ohjelmaan kuuluvien porien toimitusvarmuus on taattu. Porien halkaisija-alueen kattavuus on markkinoiden laajimpia. Kennametal porien suorituskyky on maailmalla käsite!

Dümmel on suuri saksalainen valmistaja, jolta löytyvät pienet tarkkuusavartimet sekä erittäin laaja varastovalikoima täyskovametallisia avarrusteriä. Dümmelin kattavat toimitusvarastot mahdollistavat toimitukset nopealla aikataululla, he vastaavat nopeasti myös erikoisteriä koskeviin kyselyihin. Toimittamillamme työkaluilla onnistut reiän valmistuksessa, oli työkaluna sitten porat, avartimet tai kyseessä reiän kierteitys.

Reiänvalmistustyökalujen valitseminen ja tilaaminen

Olemme lastuavien työkalujen maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys, ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen. Saat kauttamme laadukkaat porat, avartimet ja työkalut kierteitykseen. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi teknistä tukea ja autamme soveltuvien menetelmien valinnassa. Tämä tarkoittaa, että olemme tukenasi tilausvaiheessa ja vielä sen jälkeenkin. Kuten asiakaslupauksessa lupaamme: “Vastaamme asiakkaamme onnistumisesta”. Haastavissa tilanteissa tulemme tarvittaessa tukemaan asiakasta tuotteidemme käyttöönottovaiheessa.

Jos kaipaat apua oikeiden reiänvalmistustyökalujen valinnassa ja käytössä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, lomakkeella tai puhelimitse. Ammattilaisemme auttavat sinua kartoittamaan tarpeesi ja tilaamaan tarpeitasi vastaavat tuotteet. Koskien asiakaslähtöisiä erikoistuotteita, selvitämme varasto- ja saatavuustiedot sekä toimitusajat tilauskohtaisesti.

Tiesitkö, että voimme tarjota myös asiakaskohtaista sopimusvarastopalvelua? Näin varmistamme tuotantosi katkeamattomuuden. Kysy lisää!

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Katso yhteystietommePyydä lisätietoja lomakkeella

Copyright © 2024 Hertek Oy