Sorvin terät kaikille materiaaleille

Meiltä kattavasti sorvin terät kaikkeen sorvaukseen kaikille materiaaleille. Maahantuomme Kennametalin, SAUn ja Dümmelin lastuavia työkaluja. Autamme mielellämme valitsemaan sorvauskohteeseesi soveltuvat kovametalliset sorvausterät ja teräpalalaadut, joten ota yhteyttä!

Olemme kovametallisten sorvausterien asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme palvelun, jolla tähtäämme soveltuvan tuotteen valintaan ja näin varmistamme, että toimittamamme sorvausterät ovat kestäviä ja kilpailukykyisiä. Tarjoamme myös mahdollisuutta asiakaskohtaiseen sopimusvarastoon!

Sorvaus
Sorvaus Sorvaus

Etsitkö lisätietoja tuotteista?

Lisätietoja tuotteista ja täydellisen tuotevalikoiman löydät ilmaisesta Kennametal NOVO-ohjelmasta, joka tuo apuja työvaihesuunnitteluun. Ohjelman avulla voidaan valita oikeat menetelmät koneistamiseen. NOVO optimoi työkaluvalintoja mm. sulkemalla vääriä työkaluja pois.

Tutustu NOVOon ja lataa ohjelma ilmaiseksi »

Kennametal logo Sau logo Dummel logo

 

Mitkä sorvin terät millekin materiaalille?

Asiantuntijamme auttavat sorvaukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä sekä valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat palalaadut ja sorvausterät. Valikoimistamme löydät peruspitimet ja sorvausterät kaikkeen sorvaukseen kaikille materiaaleille.

Meiltä saat:

  • Suorituskykyiset sorvausterät perusmateriaaleille rouhintaan ja viimeistelyyn.
  • Sorvausterät superseoksille ja HRSA-materiaalien sorvaukseen.
  • Keraamiset- ja CBN-sorvausterät valuraudalle ja karkaistuille kappaleille.
  • Pienet täyskovametallisorvausterät, sisähalkaisijoille 0,2 mm:stä ylöspäin.
  • Toimitamme myös sorvausterät erikoismitoituksella koskien erikoispaloja, terävarsia ja pitimiä. Kaikki asiakkaan toiveiden mukaan.

Kysy lisää sorvin teristä

Miksi sorvausterät juuri meiltä?

Olemme Kennametalin, SAUn ja Dümmelin sorvausterien maahantuoja. Kennametal on yksi maailman suurimmista kovametallivalmistajista, joten sen laaja valikoima tarjoaa sorvin terät kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. Kennametal takaa First Choice ohjelmaan kuuluvien sorvausterien toimitusvarmuuden. Peruskovametallilaatujen lisäksi valikoima kattaa erittäin laajan valikoiman keraamisia sorvausteriä valurautojen ja kuumalujien superseosten tehokkaaseen sorvaukseen.

SAU on kustannustehokas Italialainen valmistaja jolta löytyy erittäin laaja varastovalikoima kovametallisia sorvauspaloja sekä sisä- ja ulkopuoliset sorvausterät. SAUn kattavista toimitusvarastoista toimitukset tapahtuvat nopeasti.
Dümmel on Saksalainen valmistaja, joka toimittaa sorvausterät pienten reikien sisäpuoliseen sorvaukseen ja uritukseen. Heidän varastovalikoimansa on myös erittäin laaja ja he vastaavat nopeasti vakioaihioon tehtäviin asiakaslähtöisiin muutoksiin. Näin saadaan nopeasti ja tehokkaasti asiakaskotaiset sorvausterät, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka valita ja tilata soveltuvat sorvausterät?

Maahantuomme ja tukkumyymme lastuavia työkaluja. Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen. Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi tarjoamme teknistä tukea, autamme soveltuvien sorvin terien ja menetelmien valinnassa. Olemme tukenasi tilausvaiheessa ja vielä sen jälkeenkin. Kuten asiakaslupauksessa lupaamme: “Vastaamme asiakkaamme onnistumisesta”. Haastavissa tilanteissa tulemme tarvittaessa tukemaan asiakasta tuotteidemme käyttöönottovaiheessa.

Jos tarvitset apua soveltuvien sorvausterien valinnassa ja käytössä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, lomakkeella tai puhelimitse. Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi, ja auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavat tuotteet. Koskien asiakaslähtöisiä erikoistuotteita, selvitämme tapauskohtaisesti varasto- ja saatavuustiedot sekä toimitusajat.

Tiesitkö, että voimme tarjota myös asiakaskohtaista sopimusvarastopalvelua? Näin varmistamme tuotantosi katkeamattomuuden. Kysy lisää!

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Katso yhteystietommePyydä lisätietoja lomakkeella

Copyright © 2024 Hertek Oy