Meillä on vastuu asiakkaan onnistumisesta

Hertek Oy on vuonna 1987 perustettu perinteikäs, vakaa ja täysin kotimainen koneistustyökalujen maahantuonti ja myyntiorganisaatio. Toimitamme edustamiamme työkaluja ja ratkaisukokonaisuuksia konepajateollisuuteen oman- ja jälleenmyyjäverkostomme kautta. Hertek Oy:n ammattitaitoinen henkilöstö palvelee kattavasti koko Suomen alueella.

Toiminnan ydin koostuu monipuolisesta ja jatkuvasti kouluttautuvasta henkilöstöstä, joka pystyy vastaanottamaan nopeasti kehittyvien konepajojen visaisimmatkin haasteet, sekä osallistumaan aidosti konepajojen tuotannon kehitykseen.

Hertek Oy on Kennametal työkalujen ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Voit olla varma, että meiltä hankkimasi työkalut ovat aina huippulaadukkaita ja ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaimmistoa.

Hertek - VASTUU ASIAKKAAN ONNISTUMISESTA

Saamme työkalut asiakkaan käyttöön jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Hertek - VASTUU ASIAKKAAN ONNISTUMISESTA

Toimitusvarmuus ja ammattitaitoinen henkilöstö on meille kunnia-asia.

Toimitusten nopeus ja varmuus on meille kunnia-asia. Pystymme turvaamaan asiakkaalle katkeamattoman tuotantoketjun mahdollistamalla asiakaskohtaisen sopimusvaraston, josta työkalut saadaan tarvittaessa asiakkaan käyttöön jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Ota meihin yhteyttä, me pystymme muokkautumaan juuri sinun tarpeitasi varten!

Copyright © 2024 Hertek Oy