Yhteistyö jyrsinvalmistaja Hofmann & Vratnyn kanssa tarkoittaa kustannustehokkaita täyskovametallityökaluja sekä suorituskykyä eri materiaalien työstämiseen.

Entistä kattavampi täyskovametallijyrsinvalikoima uuden yhteistyön myötä

 

Hertek on aloittanut yhteistyön saksalaisen jyrsinvalmistajan Hofmann & Vratnyn (H&V) kanssa. Tämä tarkoittaa kotimaan konepajoille entistä kattavampaa valikoimaa kustannustehokkaita täyskovametallityökaluja sekä parempaa materiaalikohtaista suorituskykyä.  

H&V:lla on todella vahvaa ja hyvää teknologista osaamista taustalla – yrityksellä on vuosikymmenten kokemus alalta ja sen vaatimuksista. Tuotteissa näkyvät saksalainen laatu ja kustannussuorituskyvyn vertailuissa ne ovat alansa huippua. Yritys on myös riittävän iso, mutta samalla ketterä toimija valmistamaan myös kustomoituja tuotteita ja ratkaisuja kustannustehokkaasti. 

Nämä ovat syitä, miksi me Hertekillä olemme tästä yhteistyöstä erityisen innoissamme ja näemme, mitä mahdollisuuksia se avaa asiakkaillemme.

Hertekin ja H&V:n yhteistyö on suuri etu molemmille yrityksille – eikä vähiten Suomen konepajoille. H&V on pitkäaikaisen kokemuksen omaava valmistaja, jonka periaatteena on olla ratkaisevassa roolissa alan tulevaisuuden muokkaamisessa ja koko alan eteenpäin viemisessä, mikä näkyy myös yrityksen sloganissa ”Shaping Tomorrow”. 

Tämän yhteistyön myötä voimme tarjota Suomen konepajoille entistä paremman ja kilpailukykyisemmän suorituskyvyn mahdollistavia ratkaisuja. 

 

H&V – innovaatioita ja miljoonia täyskovametallityökaluja

 H&V tiloissa Münchenin lähellä Baijerissa valmistetaan noin 2 miljoonaa jyrsintätyökalua vuosittain. Se on yksi alan johtavista täyskovametallijyrsimien valmistajista, jonka tuotteita valmistetaan kansainvälisesti lääke- ja puolijohdeteollisuuden, kone- ja laiterakentamisen, ilmailu- ja avaruustekniikan sekä autoteollisuuden käyttöön. 

Yritys on perustettu vuonna 1976, mistä lähtien sen menestys on perustunut innovaatioihin, yhteistyökulttuuriin, avoimeen ja arvostavaan vuorovaikutukseen sekä vuosien menestyksekkääseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön liikekumppaneiden kanssa. 

Johtavana valmistajana, jolla on noin 140 työntekijää, yritys keskittyy jatkuvaan innovointiin ja tuotteidensa jatkuvaan kehittämiseen, mikä näkyy todella kattavassa tuotevalikoimassa. Yksi selkeä etu H&V tuotteissa ovat materiaalikohtaiset työkalusarjat, jotka mahdollistavat hyvin spesifioidusti erilaisten materiaalilaatujen työstämisen. 

 

Oikea työkalu jokaiselle materiaalialueelle lisää suorituskykyä

H&V erivärisiä poranteriäH&V tarjoaa monia sellaisia työkaluja materiaalikohtaisesti spesifioituna, mitä monilla muilla valmistajilla on ehkä vain yleistyökaluina.

Yrityksen slogan ”oikea työkalu jokaiseen sovellukseen” näkyy työkalusarjoissa, jotka H&V on tuonut markkinoille viime vuosina. Expert line -sarja sisältää työkalusarjat muun muassa alumiinille (EXN1), ruostumattomalle teräkselle (EXM1) sekä teräkselle ja valuraudalle (EXPK1), sekä myös muiden vaativien HRSA-metallien työstämiseen.

Materiaalikohtaisten työkalujen ominaisuudet on optimoitu huomioiden eri metallien asettamat vaatimukset, jolloin ne takaavat myös maksimaalisen suorituskyvyn. Erityisesti alumiinimateriaalien työstämisessä H&V:n (EXN1) jyrsimet ja pinnoitteet ovat asiakkaidemme kokemuksien mukaan antaneet huikeita tuloksia. 

Materiaalikohtaisten työkalujen lisäksi H&V tarjoaa Basic-sarjan, joka sisältää yleistyökaluja laajan materiaalialueen työstämiseen – sarjan  työkaluja voidaan käyttää eri materiaaleissa varmoin tuloksin, ja ne tarjoavat myös erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Näiden lisäksi H&V pystyy tarjoamaan pieninä ja isoina sarjoina asiakaskohtaisesti kustomoituja ratkaisuja, missä pystytään huomioimaan konepajan spesifit tarpeet. Tuotteet eivät siis lopu vain katalogin tarjontaan.

Ja tässä yhteydessä esille on nostettava myös kustomoitujen työkalujen varastointietu, jonka me Hertekillä voimme asiakkaillemme tarjota: me hoidamme työkalujen tilaukset varastoomme ja sopimusasiakkaamme voivat tilata niitä meiltä sen jälkeen nopeasti ja kustannustehokkaasti vaikka yksitellen. 

Näin asiakaskohtaiset työkalut ovat aina todella nopeasti saatavilla ja lähtevät jo tilauspäivänä varastostamme asiakkaalle. Me huolehdimme siitä, että työkaluja on aina varastostamme saatavilla. Turvaamme näin asiakkaamme selustaa mahdollisten logististen häiriöiden varalta.

Päämiehemme Kennametallin tuotteet tarjoavat vertaansa vailla olevia ja alan huipputasoa edustavia jyrsimiä. Nyt sen rinnalla voimme tarjota myös H&V tuotteita, jotka täydentävät valikoimaa ja tuovat kustannustehokkaita ratkaisuja eri konepajojen tarpeisiin.Copyright © 2024 Hertek Oy