Kennametal on saanut arvostetun R&D 100 Awards -palkinnon KENionic™-teknologialla valmistetusta koneistustyökalustaan.

Kennametalille maailmanlaajuinen tunnustus innovatiivisesta koneistustyökalusta

 

Kennametalin KENionic™-teknologialla valmistettu 3D-tulostettu koneistustyökalu palkittiin R&D Awards 100 -palkinnolla. R&D 100 Awards on tiede- ja teknologiapalkintoja jakava taho, joka myöntää tunnustuksia uusille tuotteille, teknologioille sekä materiaaleille. Palkinnon saaminen on aina merkittävä ja maailmanlaajuinen tunnustus – aiempiin palkintojen saajiin lukeutuu muun muassa Fortune 500 -yrityksiä ja suuria tutkimuslaitoksia.

KENionic™-teknologialla valmistettu koneistustyökalu on tarkoitettu kuljetusalan suurten moottorien ja vaihteistokoteloiden työstöön sähköajoneuvot mukaan lukien. Teknologiana KENionic™ on merkittävä lisä Kennametalin valmistamien 3D-tulostettujen kuljetussovellusten tarkkuuskomponenttien valmistukseen. Teknologia lisää työkalun tehokkuutta huomattavasti: uusi työkalu on 50 % kevyempi kuin perinteiset työkalut ja se lyhentää työstöaikaa noin 50 %.

 

3D-tulostetut työkalut parantavat suorituskykyä

Teollisuuden vaatimusten tasoinen 3D-tulostaminen on kasvanut jatkuvasti niin globaalisti kuin Suomessakin. 3D-tekniikalla valmistettujen työkalujen valmistus perustuu työkalun rakentamiseen kerros kerrokselta suunnitelman mukaisesti, mikä mahdollistaa innovatiivisen muotoilun yhdistettynä erinomaiseen kestävyyteen. 

3D-tulostaminen tuo yrityksiin kustannussäästöjä, tehostaa tuotantoa, parantaa valmistettujen työkalujen laatua ja kasvattaa kilpailukykyä. Kun suorituskyky työkalujen valmistuksessa paranee, siirtyvät parhaat ominaisuudet myös lopputuotteeseen.

Kennametal haluaa mahdollistaa valmistamillaan työkaluilla asiakkailleen parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Kennametalin missio rakentuu vahvasti asiakaskokemuksen pohjalle: työkalujen käyttäjien on pystyttävä hyödyntämään tuotteita pidempään ja saavuttamaan haluttu lopputulos entistä nopeammin, tehokkaammin ja tarkemmin. Tämä näkyy viimeisimpänä KENionic™-teknologialla valmistetuissa työkaluissa.

 

Hertek maahantuo Kennametal-työkalut ainoana toimijana Suomessa

Kennametal on yksi maailman suurimmista kovametallivalmistajista. Palkitun KENionic™-teknologialla valmistetun koneistustyökalun lisäksi Kennametalin valikoima tarjoaa erittäin suorituskykyiset työkaluvaihtoehdot kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin. 

Olemme Kennametal-työkalujen ainoa virallinen maahantuoja Suomessa ja palvelemme kattavasti koko Suomen alueella. Ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta pystymme reagoimaan konepajojen nopeasti muuttuviin haasteisiin ja vastaamaan niihin oikeilla tuotteilla. Lisäksi meille on tärkeää, että voimme osallistua myös konepajojen tuotannon jatkuvaan kehittämiseen.

Otamme vastuun asiakkaamme onnistumisesta – ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

 

 

Copyright © 2024 Hertek Oy